Karrosserifabrik | Handelsfirma

Blokvogn og sættevogn bygges efter dine ønsker

Vi er din specialist inden for kundespecifikke opbygninger på sættevogn, påhængsvogn og blokvogn samt sætte- og påhængsvogn til tømmertransport. Vi producerer på ordrer af blokvogn og meget mere til hele Danmark.

Sættevogn og blokvogn på bestilling

Vi tilbyder alle former for lastvognsopbygning og opbygning af blokvogn efter dine ønsker. I tæt samarbejde med dig finder vi frem til den opbygning og de detaljer, der gør den enkelte opbygning unik for både ejer og bruger.

En af vore særlige kompetencer er sættevogn opbygget til medbringertruck. Vi har også stor erfaring med blokvogn og påhængsvogn. Kontakt os allerede i dag og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Hos BP Trailer A/S lægger vi stor vægt på kvalitet fra start til slut på opbyg af blokvogn, sættevogn og påhængsvogn, og det er din garanti for en kvalitetsløsning uanset opgavens art.

Vore medarbejdere er dygtige fagfolk, som kan tilbyde dig den bedste rådgivning inden for branchen.

Vi klarer enhver opgave

Hvad enten det er opbygning på sættevogn, påhængsvogn eller blokvogn på Fyn, Sjælland eller i Jylland, er du velkommen til at kontakte os. 

Vi sørger altid for at holde os opdaterede inden for vores felt, så vi til enhver tid er i besiddelse af den seneste viden og de nyeste produkter.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på blokvogn, sættevogn og påhængsvogn. Vi kan kontaktes på telefon 40 74 03 03 eller ved at sende os en e-mail til jep@bplatz.dk.

Du kan se eksempler på tidligere leverancer herunder.

KONTAKT OS IDAG!

Kontakt os hurtigt og nemt ved at udfylde nedenstående formular!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

BP trailer A/S

CVR: 42149314

Adresse

Ellehammersvej 2, 

6100 Haderslev

Kontakt

Tlf.: 40 74 03 03

E-mail: jep@bplatz.dk​